Tent huren voor feest

De juiste tent huren voor jouw volgende feest is zeer belangrijk. Afhankelijk van de hoeveelheid gasten en de locatie ga je bijvoorbeeld een heel andere tent nodig hebben. Bij De Smet Events in Waarbeke bieden we verschillende modellen en groottes aan. Op die manier vind je altijd wel een tent die je kan huren voor jouw feest.

Verhuur van tenten

Ontdek ons aanbod tenten

Een totaal aanbod aan dranken

Aperitieven (cava, schuimwijnen, champagne), wijnen, bieren en frisdranken. Terugname van niet verbruikte dranken tot op de fles.

Verhuur van alle feestmateriaal

Ga je een feestje bouwen of plan je een bedrijfsevent? Wij verhuren tenten, meubilair, tafelaankleding, bar, tapinstallaties, ... mét service.

Totaalorganisatie van uw event

Wij bereiden jouw event tot in de puntjes voor en zorgen dat alles aanwezig is om je feest te doen slagen. Van A tot Z volledig afgestemd op jouw wensen.

Welke tent ga jij huren voor jouw feest?

Wordt het een professionele plooitent met zijpanelen of toch een kleinere tent zonder panelen? Het is allemaal mogelijk bij ons. Een zeer populair model is onze pagode tent. Ook die kan je volledig afsluiten met zijwanden. Hierbij kan je zelfs nog kiezen tussen blinde wanden of wanden met vensters. Deze tent kan je net als onze plooitenten in verschillende groottes huren voor jouw volgende feest:

  • 5 x 5 m
  • 5 x 10 m
  • 5 x 15 m
  • 10 x 10 m
  • 25 x 25 m

Als echte specialisten in de verhuur van horecamateriaal bieden we ook andere producten aan om jouw tent te vervolledigen. Zo hebben we extra materialen, zoals ledverlichting en elektrische verwarming.

Maak jouw feest compleet met onze materialen

Eenmaal je een tent voor jouw feest heeft gekozen, kan je bijvoorbeeld ook een kijkje nemen tussen onze keukenmaterialen die je bij ons kan huren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor jouw tent of ander materiaal. Je kan ons hiervoor bellen op het nummer 054 24 08 69 of een e-mail sturen naar info@desmetevents.be.

De Smet Events

Wallestraat 17, 9506 Waarbeke

054 24 08 69

info@desmetevents.be


Notice: Undefined index: ,Default in /data/sites/web/desmeteventsbe/www/wp-content/themes/uncode/vc_templates/vc_gmaps.php on line 60

Notice: Undefined index: ,Default in /data/sites/web/desmeteventsbe/www/wp-content/themes/uncode/vc_templates/vc_gmaps.php on line 71