Plooitent

Heb jij een communiefeest of trouw in het vooruitzicht en wil je hier graag een plooitent voor huren? Bij De Smet Events in Waarbeke, regio Geraardsbergen, hebben we tenten van verschillende groottes en modellen in ons aanbod. Het is één van de vele producten die wij verhuren voor jouw evenementen, zoals familiefeesten.

Verhuur van plooitenten

Ontdek ons aanbod plooitenten

Een totaal aanbod aan dranken

Aperitieven (cava, schuimwijnen, champagne), wijnen, bieren en frisdranken. Terugname van niet verbruikte dranken tot op de fles.

Verhuur van alle feestmateriaal

Ga je een feestje bouwen of plan je een bedrijfsevent? Wij verhuren tenten, meubilair, tafelaankleding, bar, tapinstallaties, ... mét service.

Totaalorganisatie van uw event

Wij bereiden jouw event tot in de puntjes voor en zorgen dat alles aanwezig is om je feest te doen slagen. Van A tot Z volledig afgestemd op jouw wensen.

Een plooitent in elk formaat

Wanneer je geen risico wilt nemen en altijd droog wilt zitten tijdens jouw feest, kan je het best een plooitent bij ons huren. Dankzij de volledig afsluitbare zijwanden blijf je altijd droog en uit de wind. Daarnaast is het mogelijk om een oprolbare vloer te huren samen met jouw feesttent. Je kiest bovendien zelf hoe groot de tent is. Bij De Smet Events kan je een plooitent huren in elk formaat, zoals:

  • 12 x 8 m
  • 24 x 4 m
  • 16 x 8 m
  • 4 x 4 m
  • 4 x 8 m

Dit is slechts een greep uit ons aanbod aan tenten. Bij ons kan je daarnaast terecht voor extra materiaal voor jouw tent, zoals onze terrasverwarmers of warmeluchtgeneratoren. We voorzien namelijk de verhuur van allerlei feestmateriaal.

Maak er een echt feestje van

Een plooitent is niet het enige dat je kan huren voor jouw feest. Je hebt bijvoorbeeld ook een tapinstallatie nodig. Zo hebben jouw gasten nooit dorst. Als je af en toe even wilt rusten tussen al het feesten, kan je ontspannen aan onze feesttafel. Voor meer informatie over onze plooitenten of ons ander materiaal kan je ons bellen op het nummer 054 24 08 69 of een e-mail sturen naar info@desmetevents.be. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

De Smet Events

Wallestraat 17, 9506 Waarbeke

054 24 08 69

info@desmetevents.be


Notice: Undefined index: ,Default in /data/sites/web/desmeteventsbe/www/wp-content/themes/uncode/vc_templates/vc_gmaps.php on line 60

Notice: Undefined index: ,Default in /data/sites/web/desmeteventsbe/www/wp-content/themes/uncode/vc_templates/vc_gmaps.php on line 71