Verhuur van een frigo

Het verhuur van een frigo is vaak een onderschat, maar essentieel onderdeel van elk evenement. Of het nu gaat om een zomers tuinfeest, een bedrijfsborrel of een bruiloft, de aanwezigheid van een goed werkende frigo maakt een wereld van verschil. Bij De Smet Events, uit Waarbeke, bieden we je graag verschillende koelmogelijkheden aan.

Verhuur van een frigo

Ontdek ons aanbod

Een totaal aanbod aan dranken

Aperitieven (cava, schuimwijnen, champagne), wijnen, bieren en frisdranken. Terugname van niet verbruikte dranken tot op de fles.

Verhuur van alle feestmateriaal

Ga je een feestje bouwen of plan je een bedrijfsevent? Wij verhuren tenten, meubilair, tafelaankleding, bar, tapinstallaties, ... mét service.

Totaalorganisatie van uw event

Wij bereiden jouw event tot in de puntjes voor en zorgen dat alles aanwezig is om je feest te doen slagen. Van A tot Z volledig afgestemd op jouw wensen.

Koelte, capaciteit en comfort dankzij het verhuur van een frigo

Stel je een zomerse dag voor waar de zon hoog aan de hemel staat. De gasten komen aan en zijn op zoek naar een verfrissend drankje. Met een bakfrigo, speciaal ontworpen voor evenementen, zorg je ervoor dat alle drankjes en etenswaren op de perfecte temperatuur blijven. Het nut van het verhuur van een frigo strekt verder dan alleen koeling. Het gaat ook om het gemak waarmee je grote hoeveelheden kunt opslaan en de zekerheid dat alles vers en koel blijft tijdens het hele evenement. Het biedt ook een professionele uitstraling, waarbij gasten zien dat aan elk detail is gedacht. Verder kunt u bij ons een mobiele koelcel huren. Heb je producten die bevroren bewaard moeten worden, zoals ijsblokken? Huur dan een diepvries via onze firma.

Huur je koeloplossingen bij ons

Als je écht indruk wilt maken op je gasten, dan is de verhuur van een frigo een beslissing die je niet mag overslaan. Het garandeert niet alleen dat je eten en drinken op de juiste temperatuur blijft, maar het toont ook jouw toewijding aan kwaliteit en comfort. Investeer in de beste ervaring voor je gasten. Met de expertise van De Smet Events ben je verzekerd van een koele, zorgeloze dag. Wacht niet langer en geef je evenement de verfrissende touch die het verdient!

De Smet Events

Wallestraat 17, 9506 Waarbeke

054 24 08 69

info@desmetevents.be


Notice: Undefined index: ,Default in /data/sites/web/desmeteventsbe/www/wp-content/themes/uncode/vc_templates/vc_gmaps.php on line 60

Notice: Undefined index: ,Default in /data/sites/web/desmeteventsbe/www/wp-content/themes/uncode/vc_templates/vc_gmaps.php on line 71