Mobiele koelcel huren

Bij De Smet Events in Waarbeke kan je steeds terecht om een mobiele koelcel te huren. Wij hebben nu eenmaal al vele jaren ervaring in het verhuren van feestmaterialen en geven deze kennis van generatie op generatie door. Zo reken je telkens op deskundig advies en de beste service als je een mobiele koelcel komt huren.

Verhuur van mobiele koelcellen

Ontdek ons aanbod in mobiele koelcellen

Een totaal aanbod aan dranken

Aperitieven (cava, schuimwijnen, champagne), wijnen, bieren en frisdranken. Terugname van niet verbruikte dranken tot op de fles.

Verhuur van alle feestmateriaal

Ga je een feestje bouwen of plan je een bedrijfsevent? Wij verhuren tenten, meubilair, tafelaankleding, bar, tapinstallaties, ... mét service.

Totaalorganisatie van uw event

Wij bereiden jouw event tot in de puntjes voor en zorgen dat alles aanwezig is om je feest te doen slagen. Van A tot Z volledig afgestemd op jouw wensen.

Welke grootte van mobiele koelcel wil jij huren?

Is een bakfrigo te klein voor het eten en drinken dat je koel wilt houden? Dan is de mobiele koelcel die je bij ons kan huren perfect. Onze koeling kan je gebruiken wanneer je een groot evenement aan het plannen bent, zoals een trouwfeest. Op die manier komen jij en jouw gasten nooit zonder drinken te zitten. Aangezien elk feest uniek is, hebben we verschillende formaten ter beschikking. Op die manier huur je steeds een koelcel die geschikt is voor jouw evenement. Enkele groottes qua koelwagens en mobiele koelcellen die wij aanbieden, zijn:

  • 6 m³
  • 5 m³
  • 10,5 m³
  • 14 m³

De kleinste koelcel van 6 m³ mag je met een rijbewijs B vervoeren. Als specialisten in de verhuur van horecamateriaal zorgen wij er telkens voor dat de koelcel in goede staat is.

Huur nog meer materialen voor jouw feest

Met een koelcel ben je al goed op weg naar een geslaagd feest. Bij De Smet Events hebben we nog heel wat andere materialen die essentieel zijn. Zo kan je keukenmateriaal huren om de lekkerste gerechten te bereiden. Verder kan je naast onze mobiele koelcel ook prachtige glazen huren. Bel ons hiervoor op het nummer 054 24 08 69 of stuur een e-mail naar info@desmetevents.be.

De Smet Events

Wallestraat 17, 9506 Waarbeke

054 24 08 69

info@desmetevents.be


Notice: Undefined index: ,Default in /data/sites/web/desmeteventsbe/www/wp-content/themes/uncode/vc_templates/vc_gmaps.php on line 60

Notice: Undefined index: ,Default in /data/sites/web/desmeteventsbe/www/wp-content/themes/uncode/vc_templates/vc_gmaps.php on line 71