Klapstoel huren

Bij De Smet Events in Waarbeke kan je in enkele muisklikken een praktische klapstoel huren. Deze zijn ideaal als je snel alles moet opzetten en terug afbreken. Ze zitten bovendien ook nog eens heel comfortabel. We hebben zelfs een luxe klapstoel die je kan huren als je een stijlvol evenement organiseert.

Verhuur van klapstoelen

Ontdek ons aanbod klapstoelen

Een totaal aanbod aan dranken

Aperitieven (cava, schuimwijnen, champagne), wijnen, bieren en frisdranken. Terugname van niet verbruikte dranken tot op de fles.

Verhuur van alle feestmateriaal

Ga je een feestje bouwen of plan je een bedrijfsevent? Wij verhuren tenten, meubilair, tafelaankleding, bar, tapinstallaties, ... mét service.

Totaalorganisatie van uw event

Wij bereiden jouw event tot in de puntjes voor en zorgen dat alles aanwezig is om je feest te doen slagen. Van A tot Z volledig afgestemd op jouw wensen.

Waarom een klapstoel huren bij ons?

Er komt heel wat bij kijken als je een feest of andere evenement aan het plannen bent. De verhuur van het beste horecamateriaal is daarbij uiteraard van groot belang. Bij ons vind je daarom alleen kwaliteitsvolle stoelen. Wij bieden onze plooistoelen aan in verschillende kleuren, zodat je stoelen kan kiezen die passen bij onze klaptafels. Je kan daarom een klapstoel huren in de volgende kleuren:

  • Zwart
  • Grijs
  • Klapstoel met rode kussen

De andere stoelen die je bij ons vindt, zijn stapelstoelen. Die komen dan weer in andere kleuren zoals wit of met zwarte kussens.

Huur alle materialen voor jouw evenement

Als je alleen een klapstoel komt huren bij De Smet Events is jouw feest nog niet compleet. Bekijk daarom snel ons volledige aanbod aan feestmaterialen. Wij hebben ook grote plooitenten ter beschikking. In de winter kan je gemakkelijk een event buiten organiseren dankzij onze terrasverwarmer. Bel ons op het nummer 054 24 08 69 of stuur een e-mail naar info@desmetevents.be als je interesse hebt in onze stoelen of tenten.

De Smet Events

Wallestraat 17, 9506 Waarbeke

054 24 08 69

info@desmetevents.be


Notice: Undefined index: ,Default in /data/sites/web/desmeteventsbe/www/wp-content/themes/uncode/vc_templates/vc_gmaps.php on line 60

Notice: Undefined index: ,Default in /data/sites/web/desmeteventsbe/www/wp-content/themes/uncode/vc_templates/vc_gmaps.php on line 71