Hoge statafels huren

Voor een stijlvolle receptie kan je het best onze hoge statafels huren. Bij De Smet Events in Waarbeke vind je namelijk al vele jaren allerlei kwaliteitsvolle materialen voor elke gelegenheid. Wij geven onze kennis en enthousiasme van generatie op generatie door. Zo reken je telkens op deskundig advies bij het huren van onze hoge statafels.

Verhuur van hoge statafels

Ontdek ons aanbod hoge statafels

Een totaal aanbod aan dranken

Aperitieven (cava, schuimwijnen, champagne), wijnen, bieren en frisdranken. Terugname van niet verbruikte dranken tot op de fles.

Verhuur van alle feestmateriaal

Ga je een feestje bouwen of plan je een bedrijfsevent? Wij verhuren tenten, meubilair, tafelaankleding, bar, tapinstallaties, ... m├ęt service.

Totaalorganisatie van uw event

Wij bereiden jouw event tot in de puntjes voor en zorgen dat alles aanwezig is om je feest te doen slagen. Van A tot Z volledig afgestemd op jouw wensen.

Hoezen voor jouw hoge statafels huren

Als je bij ons langskomt om hoge statafels te huren, kan je kiezen tussen de klassieke klaptafels of de octopus-statafels. Wil je dat de feesttafels passen bij het kleurthema van jouw feest? Dan kan je samen met de hoge statafels ook leuke hoezen huren. Enkele kleuren die wij aanbieden, zijn:

  • Appelgroen
  • Oranje
  • Rood
  • Roze
  • Turquoise

De hoezen zijn eveneens beschikbaar in de klassieke kleuren wit en zwart. Ze passen op beide modellen van onze hoge statafels. Bij ons kan je bovendien terecht voor de verhuur van allerlei horecamateriaal. Voorzie bijvoorbeeld voldoende drank voor jouw gasten door onze tapinstallatie te huren.

Vervolledig jouw feest met ons materiaal

Ben je geïnteresseerd in het huren van onze hoge statafels of onze andere materialen? Contacteer ons dan vandaag nog op het nummer 054 24 08 69 of stuur een e-mail naar info@desmetevents.be. Ontdek ook snel alle andere tafels in onze online winkel of kom bij ons langs.

De Smet Events

Wallestraat 17, 9506 Waarbeke

054 24 08 69

info@desmetevents.be


Notice: Undefined index: ,Default in /data/sites/web/desmeteventsbe/www/wp-content/themes/uncode/vc_templates/vc_gmaps.php on line 60

Notice: Undefined index: ,Default in /data/sites/web/desmeteventsbe/www/wp-content/themes/uncode/vc_templates/vc_gmaps.php on line 71