Feesttafels huren

Ben je op zoek naar feesttafels die je kan huren voor jouw volgende evenement? Bij De Smet Events in Waarbeke, in regio Geraardsbergen, hebben we niet alleen verschillende groottes van tafels, maar ook allerlei vormen ter beschikking. Al vele jaren staan wij voor jou klaar met een volledige service voor jouw feesten. Wij breiden daarom ook regelmatig ons aanbod aan feestmaterialen uit.

Verhuur van feesttafels

Ontdek ons aanbod feesttafels

Een totaal aanbod aan dranken

Aperitieven (cava, schuimwijnen, champagne), wijnen, bieren en frisdranken. Terugname van niet verbruikte dranken tot op de fles.

Verhuur van alle feestmateriaal

Ga je een feestje bouwen of plan je een bedrijfsevent? Wij verhuren tenten, meubilair, tafelaankleding, bar, tapinstallaties, ... mét service.

Totaalorganisatie van uw event

Wij bereiden jouw event tot in de puntjes voor en zorgen dat alles aanwezig is om je feest te doen slagen. Van A tot Z volledig afgestemd op jouw wensen.

Feesttafels en hoezen huren

Voor de verhuur van feestmateriaal kom je het best bij ons langs. Je kan hier namelijk allerlei feesttafels huren. Zo hebben wij bijvoorbeeld handige rechthoekige en ronde klaptafels die je snel klaar kan zetten. Als je geen volledig diner wilt houden, maar eerder een receptie organiseert, zijn er ook nog de hoge statafels. Hiervoor kan je hoezen kopen in leuke kleuren. Voor de lage feesttafels die je kan huren, bieden we dan weer een zwarte tafelnap aan. Wil je zeker zijn dat je droog aan onze tafels kan zitten? Dan huur je het best ook nog een handige plooitent bij ons.

Ontdek al onze tafels

Wil je een groot aantal feesttafels huren? Vraag dan zeker een vrijblijvende offerte aan of kom bij ons langs. Wij stellen jou de verschillende opties voor en helpen je graag verder om er een geslaagd feest van te maken. Als je hier meer over wilt weten, kan je ons bellen op het nummer 054 24 08 69 of een e-mail sturen naar info@desmetevents.be.

De Smet Events

Wallestraat 17, 9506 Waarbeke

054 24 08 69

info@desmetevents.be


Notice: Undefined index: ,Default in /data/sites/web/desmeteventsbe/www/wp-content/themes/uncode/vc_templates/vc_gmaps.php on line 60

Notice: Undefined index: ,Default in /data/sites/web/desmeteventsbe/www/wp-content/themes/uncode/vc_templates/vc_gmaps.php on line 71